viernes, 25 de enero de 2013

Neix Unicorns Mecànics


Neix el projecte Unicorns Mecànics, un club de lectura especialitzat en ciència ficció i fantasia que es proposa donar a conèixer obres d'aquests gèneres d'una forma entretinguda i dinàmica, amb sessions transversals on es relacionarà literatura amb cinema i música. El club el dirigirà l'Ismael Ávalos, llicenciat en humanitats i coordinador del curs acadèmic sobre Tolkien a la UPF, un estudiós de la ciència ficció i la fantasia que condueix un programa sobre aquesta temàtica a Montcada Ràdio"El vuelo del Fènix" (els dilluns, de 22 a 23h). 
La directora d'aquest programa, la Raquel Lozano, també està  implicada en el projecte. Llicenciada en comunicació audiovisual, aporta  la seva experiència, que inclou l'activa participació en bibliofòrums i fòrums digitals especialitzats en aquestes temàtiques.
Les sessions d'aquest club es realitzaran el darrer dissabte de cada mes. La primera trobada es farà el 23 de febrer amb la novel·la de fantasia El hobbit, de J.R.R. Tolkien. 

Les persones interessades a participar poden enviar un correu electrònic a l'adreça sredondo@montcada.org o demanar informació a la Biblioteca Reina Elisenda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario